Navigacija

Informacije

pon. 8.30–15.00
sre. 8.30–15.00
pet. 8.30–11.30
Splošne informacije

Wellness - savne - spa centri

Wellness - savne - spa centri
Tu dobite dovoljenje za javno predvajanje glasbe v:
  • savni, spa centru, tapidariumu ali
  • drugih počivališčih znotraj kompleksa savn.

Pridobitev dovoljenja

Za pridobitev dovoljenja natančno izpolnite prijavnico in jo posredujte Združenju SAZAS. Če potrebujete dodatno pojasnilo ali pomoč, nam pišite na [email protected].

Do 20 % znižano plačilo avtorskega nadomestila

Plačevanje avtorskega nadomestila je mesečno, če pa se odločite za večmesečno plačilo vnaprej, je ugodneje. Za pridobitev popusta zgolj ustrezno označite na prijavnici:

  • letno z 20 % popustom
  • 6-mesečno z 10 % popustom
  • 4-mesečno s 5 % popustom.

V primeru predčasnega prenehanja poslovanja vam Združenje SAZAS za obdobje preplačila povrne avtorsko nadomestilo. O morebitnem prenehanju poslovanja pisno obvestite Združenje SAZAS na: [email protected]

Tarife za wellnes, savne in spa centre

Brez pomirjajočih zvokov glasbe ni prave sprostitve. Mesečno nadomestilo avtorskega honorarja znaša na ozvočeno enoto, in sicer: 10,81 € (brez DDV).

Bazeni znotraj kompleksa savn

V primeru, da se znotraj kompleksa savn nahajajo tudi bazeni, se plača še nadomestilo avtorskega honorarja po tarifi za bazene.

Prenehanje poslovanja

O morebitnem prenehanju poslovanja pisno ali po e-pošti obvestite Združenje SAZAS na: [email protected], in navedite ime podjetja, davčno številko, ime in naslov poslovnega prostora, ter datum prenehanja poslovanja oz. zaprtje.

Do prekinitve morate imeti poravnane vse obveznosti do Združenja SAZAS.
Sledite nam