Navigacija

Informacije

pon. 8.30–15.00
sre. 8.30–15.00
pet. 8.30–11.30
Splošne informacije

SAZAS spodbuja ustvarjalnost

Združenje SAZAS podpornik Natečaja Comp Comp 2017

 • 3636
Združenje SAZAS podpornik Natečaja Comp Comp 2017
Koncert zmagovalcev natečaja Comp Comp 2017 v organizaciji Britanske mednarodne šole v Ljubljani bo v nedeljo 2. aprila 2017 ob 18. uri v Kinu Šiška. Pred koncertom ob 17.15 uri bo, prav tako v Kinu Šiška, potekala delavnica o avtorski pravici in kako učinkovito zaščititi svoje avtorsko delo v organizaciji Združenja SAZAS.

Vljudno vabljeni vsi mladi skladatelji in glasbeni ustvarjalci!
 
Comp Comp je edinstveni natečaj, ki se osredotoča na spodbujanje mladih (starostna omejitev je do 18 let) h glasbenemu ustvarjanju in ne pozna žanrske omejitve: navdih je lahko katera koli zvrst glasbe (jazz, barok, folk, elektro, pop, house, lullaby, rock, klasična glasba itd.); besedila so lahko v katerem koli jeziku, lahko pa so tudi zgolj instrumentalne skladbe.

Na natečaj prispele skladbe ocenjuje strokovna žirija (letošnja v sestavi: Gregor Zemljič, Karmen Kamensek, Rok Golob, Rok Trkaj, Zoran Predin, Nina Vodopivec), ki izbere zmagovalce iz različnih kategorij.

Letošnjih šest nagrajencev (od 40-ih skladb) natečaja Comp Comp, ki poteka pod geslom "Unlock your talent" / sprosti svoj talent, bo zaigralo svoje pesmi na slovesni podelitvi nagrad v Kinu Šiška, 02. 4. 2016 ob 18.00.

Britanska mednarodna glasbena šola "BIMS" je glasbena šola, ki že od leta 2012 ponuja največ vsem, ki imajo veselje do igranja in ustvarjanja glasbe ter se poleg tega želijo naučiti še angleškega jezika. Združenje SAZAS pri projektu Comp Comp sodeluje že 2. leto.

>> Več informacij o natečaju na spletni strani Comp Comp
 
 • TOP3

  Preteklega tedna

  SloTop50
 • 1
  MAROON 5 MEMORIES
 • 2
  DUA LIPA DON'T START NOW
 • 3
  TONES AND I DANCE MONKEY
Sledite nam