Navigacija

Informacije

pon. 8.30–15.00
sre. 8.30–15.00
pet. 8.30–11.30
Splošne informacije

SAZAS spodbuja ustvarjalnost

17. letno tekmovanje – USA Songwriting Competition

17. letno tekmovanje – USA Songwriting Competition

 • 7420
17. letno tekmovanje – USA Songwriting Competition

Pričel se je 17. letni natečaj ZDA v komponiranju in pisanju skladb – natečaj, ki ga prirejajo že od l. 1995 in velja za vodilni svetovni natečaj te vrste in je postal prava blagovna znamka USA Songwriting Competition®.

Profesionalno mednarodno tekmovanje v pisanju in skladanju skladb je odprt za vse – ne glede na narodnost in državo, poteka pa vse do 31.5.2012.

Razpisanih je 15 kategorij: pop, rock/alternativa, R&B in country. Prvih 1.000 prijavljenih skladb bo prejelo zgoščenko – kompilacijo USA Songwriting Competition.

Zmagovalne skladbe bodo predvajane na radiu »Acustic Cafe« in satelitskem radiu Sirius XM. Gre za prvo tovrstno tekmovanje, ki omogoča radijsko predvajanje zmagovalnim skladbam in s tem prepoznavnost in izpostavljenost, ki jim gre. Prav tako se udeleženci natečaja potegujete za 50.000 $ nagrade v denarju ter glasbeno opremo številnih sponzorjev: Sony, D'Addario Strings, Audio-Technica, Presonus, IK Multimedia in drugi. Drugi sponzorji pa so še: New Music Weekly, Loggins Promotion, AirplayAccess.com, Onboard Research, Acoustica, Livewire Musician, Sonoma Wireworks, Livewire Musician, Sonicbids, Broadjam, Reverbnation in Soundcloud.

Skladbo, s katero želite sodelovati na natečaju, posredujte bodisi v mp3 formatu, Yotube video, Myspace, Reverbnation ali Soundcloud datoteki.

Zmagovalne skladbe bo izbrala strokovna žirija t. i. Blue Ribbon komite iz vrst sodnikov iz glasbene industrije, ki vključuje publisherje, producente, A&R predstavnike (angl. Artist & Repertoire - umetniki in repertoar; predstavniki založniških hiš, ki iščejo nove talente) iz Universal Music, Warner, EMI, Sony Music in druge uveljavljene strokovnjake.

USA Songwriting Competition® slovi tudi po tem, da so zmagovalci natečajev deležni snemalnih in založniških pogodb, njihove skladbe pa so bile uvrščene na lestvice kot tudi umeščene v filme in na televizijo.

>> Več informacij: www.songwriting.net

 
 • TOP3

  Preteklega tedna

  SloTop50
 • 1
  MAROON 5 MEMORIES
 • 2
  DUA LIPA DON'T START NOW
 • 3
  TONES AND I DANCE MONKEY
Sledite nam