Navigacija

Informacije

pon. 8.30–15.00
sre. 8.30–15.00
pet. 8.30–11.30
Splošne informacije

Natečaji Združenja SAZAS

Jazzinty in Združenje SAZAS

Natečaj je zaključen. Novo mesto, od 14. do 20. avgusta 2017

  • 9178
Jazzinty in Združenje SAZAS

Jazzinty predstavlja jazz festival in glasbeno delavnico, ki vsako leto 3. teden v avgustu poteka v Novem mestu, Slovenija.

Natečaj je zaključen!

Vsa razpisana mesta, za katera krije kotizacijo Združenje SAZAS, so popolnjena.

To je teden, ko se v dolenjski prestolnici zberejo glasbeniki različnih narodnosti, a enakih želja - igrati jazz in nadgraditi svoje znanje pod mentorstvom svetovno priznanih jazz imen. Teden, ko se malo mesto ob vrhunskih večernih koncertih in jam session-ih, ki potekajo že skozi dan na različnih prizoriščih, prelevi v jazz metropolo.

 

Udeleženci delavnice boste deležni vsakodnevnih individualnih in skupinskih ur z vašimi mentorji, imeli boste možnost obiska tematsko raznovrstnih predavanj, popoldan boste ustvarjali v »combu«, v katerega boste dodeljeni glede na vaše želje in znanje, zvečer pa boste uživali na brezplačnih koncertih in svoje znanje nabirali na nočnih jam sessionih.

Če vas beseda Jazzinty sedaj še ne asociira na 6 dnevno zabavo ob vrhunski glasbi in odlični družbi vaših somišljenikov, pa vas bo zagotovo po tem, ko jo boste avgusta obiskali.

Vabljeni k vpisu na mednarodno delavnico, saj Združenje SAZAS krije kotizacijo omejenemu številu mest - udeležencem za kategorije:

  • trobenta (pozavna...), mentor: Igor Matkovic (6 mest)
  • harmonika, mentor: Simone Zanchini (6 mest)
  • improvizacija in kompozicija, mentorja: Igor Lumpert in Dre Hocevar (11 mest).

Prijavnico na mednarodno delavnico izpolnite na spletni strani organizatorja: jazzinty.com in pod opombe napišite »SAZAS«.

Jazzinty - prijava na delavnico

Natečaj je zaključen. Vsa mesta, za katera krije kotizacijo Združenje SAZAS, so popolnjena.

 

 
Sledite nam