Navigacija

Kategorije

Informacije

pon. 8.30–15.00
sre. 8.30–15.00
pet. 8.30–11.30
Splošne informacije

Novice in sporočila za javnost

Združenju SAZAS v kratkem certifikat za družbeno odgovorno organizacijo

 • 932
Združenju SAZAS v kratkem certifikat za družbeno odgovorno organizacijo

Z veseljem sporočamo, da je Združenje SAZAS k.o. trenutno v postopku pridobivanja certifikata za družbeno-odgovorno organizacijo (družbeno odgovoren delodajalec).

S pridobitvijo certifikata za družbeno odgovorna organizacija bomo dokazali svojo zavezo k izvajanju aktivnosti za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj ter celostno naslavljanje družbene odgovornosti, vključno s krepitvijo etičnih vrednot vodstva in zaposlenih s poudarkom na nediskriminaciji na delovnem mestu.

Certifikat Družbeno odgovoren delodajalec sicer temelji na mednarodnem standardu družbene odgovornosti ISO 26000. Osredotoča se na izboljšanje delovnih pogojev zaposlenih na štirih področjih: usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja, medgeneracijsko sodelovanje, varnost in zdravje pri delu ter organizacijsko upravljanje z družbeno odgovornostjo. Je edini certifikat v Sloveniji, ki spremlja tudi napredek podjetij in organizacij na področju družbene odgovornosti v širšem smislu.

Glavni namen pridobivanja tega pomembnega certifikata je za Združenje SAZAS tudi zagotavljanje transparentnosti do naših ključnih deležnikov.

Pridobivanje certifikata sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

 
 • TOP3

  Preteklega tedna

  SloTop50
 • 1
  MARAAYA DOBR' GRE
 • 2
  OFENBACH & QUARTERHEAD HEAD SHOULDERS KNEES & TOES
 • 3
  THE WEEKND SAVE YOUR TEARS
Sledite nam