Navigacija

Kategorije

Informacije

pon. 8.30–15.00
sre. 8.30–15.00
pet. 8.30–11.30
Splošne informacije

Novice in sporočila za javnost

ZDRUŽENJE SAZAS JE DRUŽBENO ODGOVORNA ORGANIZACIJA

  • 3482
ZDRUŽENJE SAZAS JE DRUŽBENO ODGOVORNA ORGANIZACIJA

Z veseljem sporočamo, da je Združenje SAZAS k.o. prejelo Certifikat za družbeno-odgovorno organizacijo (družbeno odgovoren delodajalec).

 

S pridobitvijo Pristopnega certifikata za družbeno odgovoren delodajalec, področje Organizacijsko upravljanje, smo dokazali in potrdili svojo zavezo k izvajanju aktivnosti za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj ter celostno naslavljanje družbene odgovornosti, vključno s krepitvijo etičnih vrednot vodstva in zaposlenih, s poudarkom na nediskriminaciji na delovnem mestu in naprednemu in enakomernemu upravljanju odnosov do vseh deležnikov Združenja SAZAS, kot so avtorji ter imetniki pravic, uporabniki glasbenih del, regulatornim organom in državi ter družbi na sploh.

Certifikat Družbeno odgovoren delodajalec sicer temelji na mednarodnem standardu družbene odgovornosti ISO 26000. Osredotoča se na izboljšanje delovnih pogojev zaposlenih na štirih področjih: usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja, medgeneracijsko sodelovanje, varnost in zdravje pri delu ter organizacijsko upravljanje z družbeno odgovornostjo. Je edini certifikat v Sloveniji, ki spremlja tudi napredek podjetij in organizacij na področju družbene odgovornosti v širšem smislu.

Glavni namen pridobitve tega pomembnega certifikata je za Združenje SAZAS tudi zagotavljanje transparentnosti do vseh naših ključnih deležnikov.

Pridobivanje certifikata sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.


Moč glasbe nas povezuje!

Združenje SAZAS k.o.

Dokumenti za prenos

 
Sledite nam