Navigacija

Kategorije

Informacije

pon. 8.30–15.00
sre. 8.30–15.00
pet. 8.30–11.30
Splošne informacije

Novice in sporočila za javnost

Za nami je še ena uspešna delavnica o prijavi avtorskih del

 • 685
Za nami je še ena uspešna delavnica o prijavi avtorskih del

Pred nedavnim smo v Ljubljani organizirali prvo delavnico na temo prijav avtorskih del. Odzivi avtorjev so bili odlični, zanjo pa so izrazili zanimanje tudi drugi avtorji, zato smo se odločili, da jo ponovimo.

Druga delavnica je potekala v sredo, 19. februarja, v Hotelu Zvezda v Murski Soboti. Delavnice se je udeležilo 23 avtorjev, ki so na delavnici aktivno ter zavzeto sodelovali, spraševali in dodobra preizkusili naše znanje, ki smo ga z veseljem delili z njimi. Po delavnici so avtorji v anketi svoje zadovoljstvo z delavnico potrdili (na lestvici od 1 do 5 so nas ocenili s 4,5) in izrazili željo po več odprtosti, komunikacije in drugih delavnic z nami. Tudi vnaprej se bomo potrudili, da bomo na delavnicah podali odgovore na vsa zastavljena vprašanja.

Predavatelji Aleš Kozina, Ana Vrtnik, Patricija Mav se avtorjem zahvaljujemo za udeležbo.

Delavnica v Murski Soboti je bila druga v seriji delavnic o prijavi avtorskih del, ki ji bodo sledile še druge (v Dolenjskih Toplicah in Slovenski Bistrici). Vas zanima udeležba? Da delavnic ne boste spregledali in zamudili, spremljajte našo spletno stran ali pošljite e-sporočilo na [email protected]

Na delavnicah obravnavamo vprašanja, kot kako zaščititi pravice, kako prijaviti delo, na katere ključne zadeve morajo biti avtorji pozorni, da prejmejo ustrezen avtorski honorar; ob tem odgovorimo tudi na vsa ostala vprašanja glede zaščite in upravljanja avtorskih pravic in avtorje usmerimo naprej, da lahko pridejo do odgovorov na vprašanja, ki jih zanimajo.

 
 • TOP3

  Preteklega tedna

  SloTop50
 • 1
  CORRY JOEL & MNEK HEAD & HEART
 • 2
  DERULO JASON TAKE YOU DANCING
 • 3
  MAX AVA KINGS & QUEENS
Sledite nam