Navigacija

Kategorije

Informacije

pon. 8.30–15.00
sre. 8.30–15.00
pet. 8.30–11.30
Splošne informacije

Novice in sporočila za javnost

Ure, dnevi, vse leto 2020 - naj bo uspešno in srečno!

 • 496
Ure, dnevi, vse leto 2020 - naj bo uspešno in srečno!

Glasba ima posebno sposobnost – živi svoj trenutni čas, se hrani s preteklim in zre v prihodnost. Nikoli ne bomo vedeli, kaj nam prinaša čas, ki ga lovimo, a zmoremo se navaditi, da najdemo v njem veliko lepih trenutkov. Glasba se je navadila na lepoto; tudi z lepoto, ki jo ustvarjajo melodični vzorčki, harmonske potegavščine in živahni ritmi se da živeti. Na našem združenju, ki mu stoji ob strani več kot šest tisoč domačih avtorjev in skladateljev, se z zavzetim delom članov strokovne službe in vodstva razvijajo principi odličnega sodelovanja, ki je tudi letos, v letu 2019 potrdilo pravo pot in trajno usmeritev.

Ne dvomim, da bo tako tudi v prihodnjem letu. Seveda ne bo šlo brez dobrega sodelovanja in brez zvestobe k skupnemu cilju. Množico avtorjev, skladateljev in delavcev strokovne službe sestavljajo posamezniki – z dobrim skupnim počutjem, z voljo, ki nas povezuje, z ustvarjalnimi sposobnostmi, ki rojevajo dobre rezultate, z osebno srečo in strpnostjo.

Pred božičnimi in novoletnimi prazniki, v času, ko si s stiskom rok zaželimo miru in zdravja, želim tudi v svojem imenu in v imenu članov Nadzornega odbora ustvarjalno, uspešno, brez pretresov, zdravo in srečno novo leto 2020!

Pavel Mihelčič
predsednik
Nadzorni odbor

Ljubljana 2. decembra 2019

 


 

 
 • TOP3

  Preteklega tedna

  SloTop50
 • 1
  TOPIC FT. A7S BREAKING ME
 • 2
  THE WEEKND BLINDING LIGHTS
 • 3
  MAX AVA SALT
Sledite nam