Navigacija

Kategorije

Informacije

pon. 8.30–15.00
sre. 8.30–15.00
pet. 8.30–11.30
Splošne informacije

Novice in sporočila za javnost

Seznam neidentificiranih avtorskih glasbenih del

 • 1773
Seznam neidentificiranih avtorskih glasbenih del

Trzin, 31. 12. 2018. Vse avtorje in imetnike pravic obveščamo, da je na spletni strani združenja objavljen seznam avtorskih glasbenih del, za katera ni bilo mogoče identificirati ali locirati avtorja oz. imetnika pravic.

V skladu z določili Zakon o kolektivnem upravljanju avtorske in sorodnih pravic (ZKUASP) tako Združenje SAZAS objavlja seznam del oz. informacije o avtorskih delih, za katere imetnika pravic ni bilo mogoče identificirati ali locirati.

Vljudno prosimo vse avtorje in imetnike pravic, ki prepoznajo avtorsko delo na seznamu kot svoje delo oz. delo, na katerem imajo določen delež avtorskih pravic, da nam na e-naslov [email protected] pošljete:

 1. Celovito izpolnjeno prijavo izvirnega oz. prirejenega dela z ustreznimi prilogami. Prijavo je mogoče oddati tudi spletno, in sicer na portalu Moj SAZAS | E-prijava del.
 2. Navedete šifro dela iz seznama, ki ga urejate.
 3. Vljudno prosimo, navedete tudi razlog, zaradi česar menite, da se je vaše delo znašlo na seznamu. Slednje nam bo morda v pomoč pri odpravi morebitnih pomanjkljivosti.

Osvežen seznam neidentificiranih glasbenih del za leto 2018 je na voljo na portalu Moj SAZAS (dostop z geslom).

>> Na seznam neidentificiranih glasbenih del za leto 2017.
 
 • TOP3

  Preteklega tedna

  SloTop50
 • 1
  MAROON 5 MEMORIES
 • 2
  THE WEEKND BLINDING LIGHTS
 • 3
  TONES AND I DANCE MONKEY
Sledite nam