Navigacija

Kategorije

Informacije

pon. 8.30–15.00
sre. 8.30–15.00
pet. 8.30–11.30
Splošne informacije

Novice in sporočila za javnost

Približuje se 28. februar, datum do katerega je potrebno oddati prijave del

  • 877
Približuje se 28. februar, datum do katerega je potrebno oddati prijave del

Spoštovane avtorice, spoštovani avtorji in imetniki pravic!

Radi bi vas spomnili, da je urejena dokumentacija eden od ključnih pogojev, da se lahko izvrši korektna dodelitev avtorskih honorarjev in da se približuje 28. februar, do katerega je potrebno oddati prijave del in spremljajočo dokumentacijo, da lahko zagotovimo da bo le ta upoštevana pri izvedbi letnih obračunov za leto 2022.

Vljudno vas naprošamo, da pohitite z oddajo prijav in da jih v največji možni meri oddate preko spletne aplikacije Moj SAZAS / E-prijava del, ki vam omogoča celovito urejanje in upravljanje opusa na daljavo. Prosimo vas, da portal uporabite za izpolnjevanje obrazcev tudi v primeru, kadar želite oddati fizične prijave. Uporaba portala je enostavna, v primeru težav ali vprašanj pa nas lahko pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 64 38, kjer vam bomo z veseljem svetovali.

Pomembni napotki in koristni nasveti

  • Portal Moj SAZAS / E-prijava del omogoča številne funkcionalnosti in prinaša mnoge prednosti, zato vas vljudno vabimo, da skušate čim več svojih glasbenih del prijaviti na portalu.
  • Popoln pregled nad podatki o delih lahko spremljate na portalu Moj SAZAS, v kolikor bi želeli fizični izpis vaših del ga lahko naročite na e-naslov: [email protected].
  • Radi bi vas ponovno opozorili na pregled kontaktnih in drugih podatkov, ki jih za namene identifikacije v zvezi z vami hrani Združenje SAZAS. Podatke lahko preverite in podate pripombe na portalu Moj SAZAS.
  • Osnovne podatke o prijavljenih delih lahko preverite tudi na spletni strani Združenja SAZAS v bazi avtorjev in del, ki vam omogoča tudi objavo vaših kontaktnih podatkov, da lahko potencialni uporabniki pravic, ki se ne upravljajo kolektivno stopijo v stik z vami.
  • Papirna prijava je še vedno mogoča z ustreznimi obrazci in v skladu z navodili, ki so na voljo na povezavi Obrazci za avtorje in založnike.

Svetovanje in pomoč

Za pomoč oz. svetovanje pri E-prijavi del, izpolnjevanju obrazcev ali ostale osnovne informacije, namenjene avtorjem, nas lahko pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 64 38 ali na 01/423 8110 v času uradnih ur. Po potrebi se lahko dogovorite tudi za osebni sestanek na sedežu Združenja SAZAS, Špruha 19.

Moč glasbe nas povezuje!

Združenje SAZAS k.o.

 
Sledite nam