Navigacija

Kategorije

Informacije

pon. 8.30–15.00
sre. 8.30–15.00
pet. 8.30–11.30
Splošne informacije

Novice in sporočila za javnost

Pred Božičnimi prazniki – in novim letom 2024

  • 303
Pred Božičnimi prazniki – in novim letom 2024

Srečno, ustvarjalno, spoštljivo do vseh, s katerimi delamo!

Spomini na leto, ki odhaja, bodo še dolgo z nami; postali bodo spodbuda za ustvarjalnost, ki nas bo zbližala v letu, ki prihaja. In kakšno bo novo leto? Zanesljivo bomo nanj najbolj vplivali mi – skladatelji, avtorji in vsi, ki delajo za nas.

Nekateri premiki so usodni. Zgodijo se v glavah nerazsodnih oblastnikov. Naj ne bo umazanih vojn, naj ne bo slabega ravnanja z naravo – naj bo cenjena ustvarjalnost vseh zvrsti, naj bo spoštovano delo, ki se nas dotika, ki nam bogati zvočno pokrajino Slovenije, ohišja in sveta.

Cilji bodo doseženi, če bomo delali v miru, v spoštljivem medsebojnem hitenju h kakovosti, z dosežki, ki jih bomo veseli, s katerimi bomo dvignili ponos, ki nam ponekod zmanjkuje.

Dragi skladatelji, avtorji in vsi, ki delate v našem združenju! Naj bodo podarjeni Božični prazniki, naj bo začetek novega leta spodbuda za dobro prestopno leto 2024 in - da ne pozabim - naj ostane sreča v družinah in v prijateljskih druženjih.

To so želje, ki jih podpisujeva v imenu Poslovodstva in članov Nadzornega odbora našega Združenja. Dopolnite jih s svojim delom.

Pavel Mihelčič, skladatelj
Predsednik NO

Marcel Škerjanc,
Poslovodstvo Združenja SAZAS k.o.

 
Sledite nam