Navigacija

Kategorije

Informacije

pon. 8.30–15.00
sre. 8.30–15.00
pet. 8.30–11.30
Splošne informacije

Novice in sporočila za javnost

Obvestilo avtorjem o poslovanju Združenja SAZAS v času izrednih razmer

 • 1439
Obvestilo avtorjem o poslovanju Združenja SAZAS v času izrednih razmer

Spoštovane avtorice in avtorji, spoštovani imetniki pravic,

trenutne razmere v državi in po celem svetu so prinesle obdobje preizkušnje za vse. Naš vsakdan se je spremenil praktično čez noč in ne preostane nam drugega, kot da se z nastalo situacijo soočimo in spopademo. Poglavitno je, da ostanemo optimistični in da čas, ki nam je kar naenkrat v obilici na razpolago, najbolje izkoristimo.

Želimo in verjamemo, da boste ta čas namenili ustvarjanju. Čustev, iz katerih lahko trenutno črpate, je na pretek. Privoščimo vam, da bi glasbeni navdih iskali v upanju, spodbudi, optimizmu, dobri volji in načrtih za prihodnost. Srečo poiščite v tem, da lahko svoj talent delite in namenite utehi drugih – pridružite se glasbenikom, ki ob 18. uri zaigrajo in zapojejo na balkonih. Naj nas moč glasbe poveže.

Želimo vas obvestiti, da smo zaradi nastale situacije poslovanje morali prilagoditi tudi na Združenju SAZAS. V skrbi za zaposlene, za vas in v splošno dobro smo delo organizirali od doma v največjem možnem obsegu, del zaposlenih pa je zaradi omejevanja nastajanja gospodarske škode že od 16.3.2020 ostal doma. Tudi v danih okoliščinah želimo zagotavljati najboljšo možno storitev in zaščito vaših pravic. Fokus in vse razpoložljive sile usmerjamo v to, da bomo lanskoletne dobre poslovne rezultate pravočasno in korektno spravili na vaše račune.

Poleg tega je naš poglavitni cilj iskanje rešitev kako zakrpati globoko vrzel v prihodkih, ki nastaja zaradi trenutnih razmer in potrebnih ukrepov Vlade Republike Slovenije – želimo, da je to skupni cilj!

Obenem vas pozivamo, da ta čas izkoristite tudi za urejanje dokumentacije in odprtih obveznosti za nazaj. Združenje SAZAS je v ta namen razvilo portal Moj SAZAS, ki omogoča enostavno elektronsko urejanje dokumentacije prek spleta. Če dostopa do sedaj še niste uredili, to lahko naredite po naslednjih korakih:

 1. Do portala za obračune, tako kot prej, dostopate s 14-mestno aktivacijsko kodo.
 2. Svojo aktivacijsko kodo prejmete tako, da pokličete na telefonsko številko 030 70 60 24 (vsak delavnik med 8. in 16. uro).
 3. Za dokaz istovetnosti imejte pripravljeno svojo davčno številko.
 4. Svojo aktivacijsko kodo boste izvedeli v telefonskem klicu in tudi naknadno prejeli po pošti.

Za vse informacije smo vam na voljo tudi na e-mail naslovu [email protected].

Želimo vam veliko lepih misli, ustvarjanja in seveda predvsem zdravja.

Vaš SAZAS

 
 • TOP3

  Preteklega tedna

  SloTop50
 • 1
  MARAAYA DOBR' GRE
 • 2
  OFENBACH & QUARTERHEAD HEAD SHOULDERS KNEES & TOES
 • 3
  THE WEEKND SAVE YOUR TEARS
Sledite nam