Navigacija

Kategorije

Informacije

pon. 8.30–15.00
sre. 8.30–15.00
pet. 8.30–11.30
Splošne informacije

Novice in sporočila za javnost

Božični prazniki v krogu družine, novoletni v krogu iskrenih prijateljev!

  • 1143
Božični prazniki v krogu družine, novoletni v krogu iskrenih prijateljev!

Minulo leto ni minevalo brez težav. Posloviti smo se morali od dobrih prijateljev, pestila – razdvajala in družila - nas je kuga 21. stoletja. Živeti smo morali z bližnjimi prijatelji, predvsem z družino, ustvarjali smo več kot bi sicer, zgodila se je ljubezen, udarila nas je bolezen. In če vse seštejemo, se nam je na doseg roke približala notranja sreča, ki se je Corona ni dotaknila. Vsak od nas je iskal svojo srečo, a to srečo smo tudi v minulem letu delili z našimi bližnjimi: z družino, s prijatelji, z našimi zvestimi poslušalci. A tudi to ne gre kar tako, naše Združenje druži avtorje in pisce besedil, skladatelje in vse, ki jih glasba navdihuje, zanje pa skrbi celoten tim našega Združenja. Kaj bi mi brez teh marljivih ljudi?

Naše združenje povezuje glasbenike z vsega sveta. Spomnimo se tudi na tiste tuje avtorje, ki se na tihem veselijo, da je njihova glasba zanimiva za Slovenijo, za naše poslušalce. Primerljivost je iskana, glasba pa je ena sama.

Božični prazniki, ki smo nanje v ne tako davnih časih pozabili, so priložnost za intimno doživetje v krogu družin. Novoletni prazniki so prešerno veseli v krogu prijateljev, pri čemer naj ne bodo redkost iskrene želje.

Pa naj v imenu Združenja SAZAS, v imenu prepolovljenega Nadzornega odbora in v svojem imenu zaželim, da bi bili Božični prazniki srečna odslikava najbližjih. In da bilo leto treh dvojk 2022 s Corono v preteklem času, kar seveda pomeni: zdravo in veselo, takšno, kakršna je tiha želja nas vseh!

Izkoristimo:
priložnost za intimno srečo, prešerno veselje - za zdravo in veselo prihodnost leta 2022!

Marcel Škerjanc
SAZAS
Poslovodstvo
Pavel Mihelčič
Nadzorni odbor
predsednik
 
Sledite nam