Navigacija

Informacije

pon. 8.30–15.00
sre. 8.30–15.00
pet. 8.30–11.30
Splošne informacije

Izjava o zasebnosti

Splošno

Lastnik (zbiratelj podatkov) spletnega mesta je kolektivna organizacija s sedežem na naslovu:

Združenje SAZAS, k. o.
Špruha 19
1236 Trzin
Kontakt: telefonska številka: +386 (0)1 423 811, e-naslov: [email protected] 

Združenje SAZAS, k. o., se zavezuje, da bo ščitila vašo zasebnost in razvijala tehnologijo, ki vam omogoča varno spletno izkušnjo. Ta izjava o zasebnosti velja za spletno mesto podjetja Združenja SAZAS, k. o. (www.sazas.org). Z uporabo spletnega mesta Združenja SAZAS, k. o., soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Privolitev:

Z registracijo na spletnem mestu podjetja Združenja SAZAS, k. o., se strinjate, da podjetje zbira vaše podatke na način in v namene, ki so opisani v tej izjavi.

Zbiranje osebnih podatkov

Združenje SAZAS, k. o., na spletnem mestu trenutno ne zbira nobenih osebnih podatkov.

Portal Združenja SAZAS, k. o., lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na spletnem mestu sazas.org. Združenje SAZAS, k. o., te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta Združenja SAZAS.

Uporaba osebnih podatkov
Združenje SAZAS
, k. o., zbira podatke na spletnem mestu www.sazas.org z namenom zagotovitve pravilnega delovanja spletnega mesta ter nudenje zahtevanih storitev. Združenje SAZAS, k. o., lahko uporabi vaše podatke tudi za naslednje namene:

 • izvedbo internih raziskav
 • obveščanja uporabnikov o novostih na spletni strani
 • obveščanja uporabnikov o novostih, ki se tičejo storitev, ki jih nudi Združenje SAZAS, k. o.

Varovanje osebnih podatkov

Združenje SAZAS, k. o., se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovalo v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene podjetja Združenja SAZAS, k. o., in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

Uporaba piškotkov (ang. Cookies)

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov, s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s pridom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku. Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema. Če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni, preden se piškotek naloži na vaš računalnik, lahko to določite v nastavitvah brskalnika.

 • TOP3

  Preteklega tedna

  SloTop50
 • 1
  FONSI LUIS FT. LOVATO DEMI ECHAME LA CULPA
 • 2
  SHEERAN ED PERFECT
 • 3
  LOST FREQUENCIES FT. ZONDERLING CRAZY
Sledite nam