Navigacija

Kategorije

Informacije

pon. 8.30–15.00
sre. 8.30–15.00
pet. 8.30–11.30
Splošne informacije

Novice in sporočila za javnost

Združenje SAZAS sredstva za nakup novoletnih voščilnic namenilo v dobrodelni namen

 • 1302
Združenje SAZAS sredstva za nakup novoletnih voščilnic namenilo v dobrodelni namen

Trzin, 20. 12. 2018. V skladu z zasledovanjem družbeno odgovorne vloge se je Združenje SAZAS k.o. tako že tradicionalno odločilo, da sredstva, ki bi jih sicer porabilo za nakup novoletnih voščilnic, raje nameni v dobrodelni namen.

Združenje SAZAS se je pridružilo akciji Dnevnika in Nedeljskemu dnevniku pri projektu Koledar s srcem, katerega izkupiček je namenjen Ustanovi za pomoč otroku z rakom. Ustanova si med drugim prizadeva, da:

»Z zbranimi sredstvi Ustanova zagotavlja prijetnejše bivalno okolje v bolnišnici z opremo za učenje in razvedrilo, ter prireditvami otrokom in mladostnikom do 19. leta starosti v času zdravljenja.«

Koledar s srcem za leto 2019 tako vsebuje karikature akademskega slikarja Jožeta Trobca, in sicer »Generacijo nepozabnih zmagovalcev«.

Tokratno upodobljene športne legende na koledarju so: Leon Štukelj, Mateja Svet, Tina Maze, Petra Majdič, Miro Cerar, Ivo Daneu, Iztok Čop, Dejan Zavec, Primož Kozmus, Primož Peterka, Bojan Križaj, Jurij Franko in Sara Isakovič.

Združenje SAZAS se zahvaljuje vsem sodelujočim pri projektu Koledar s srcem in povabilu, da lahko vsaj malenkostno prispeva k uresničevanju poslanstva Ustanove za pomoč otroku z rakom.

Srečno in zdravo 2019!

 
 • TOP3

  Preteklega tedna

  SloTop50
 • 1
  MENDES SHAWN & CABELLO CAMILA SENORITA
 • 2
  TONES AND I DANCE MONKEY
 • 3
  KYGO & HOUSTON WHITNEY HIGHER LOVE
Sledite nam