Navigacija

Informacije

pon. 8.30–15.00
sre. 8.30–15.00
pet. 8.30–11.30
Splošne informacije

Aktualno

Novice in sporočila za javnost

1. Songwriting Expo v Budimpešti – Dan za glasbene ustvarjalce: ustvarjanje, kariera in posel

1. februar 2018, Budimpešta – Madžarska

 • 730
1. Songwriting Expo v Budimpešti – Dan za glasbene ustvarjalce: ustvarjanje, kariera in posel

Madžarska sestrska kolektivna organizacija ARTISJUS je partner pri organizaciji 1. Songwriting Expo – DEX, ki je namenjen glasbenim ustvarjalcem, skladateljem, umetnikom in producentom. Gre za celodnevni dogodek, ki se bo zgodil 1. februarja 2018 v Budimpešti.

Po besedah organizatorja je

cilj dogodka udeležencem ponuditi odlično priložnost za nadgrajevanje njihovih veščin, širjenje njihovega znanja in strokovnosti, mreženje in pridobivanje znanja za dvig ustvarjalnosti na višji nivo. Program ponuja različne možnosti tekom dneva: od strokovnega poučevanja (master class) do skladateljskih in kompozicijskih delavnic (workshopov), individualni pouk, okrogle mize o konkretnih skladbah, vključno z mednarodno udeležbo predavateljev in udeležencev.

Program v celoti si lahko ogledate tukaj

Partner dogodka ARTISJUS vljudno vabi vse skladatelje in glasbene avtorje Združenja SAZAS, ki vam ponuja tudi nakup vstopnice po znižani ceni, in zagotavlja:

Številni programi, ki so na voljo, bodo potekali v angleščini, saj bodo simultano tolmačeni vsi dogodki v Concert Hall-u. Dogodek daje edinstveno priložnost za mreženje – širjenje poznanstev in navezovanje stikov: krepitev regionalnih stikov, prav tako pa bogat program ponuja izmenjavo nasvetov in trikov s strani odlične mednarodne zasedbe skladateljev in glasbenih ustvarjalcev.

Vsem članom Združenja SAZAS organizator ponuja 20 % popust za nakup izbrane vstopnice. Pri nakupu izberite znižani tip vstopnic (»discounted pass«) in v nakupni košarici vnesite kodo za popust: 2018DEX0201PARTNER.

Redna cena celodnevne vstopnice sicer znaša 13 EUR (»visitor pass«) oz. 26 EUR (»participation pass«).

Povezava za nakup vstopnic

 
 • TOP3

  Preteklega tedna

  SloTop50
 • 1
  HARRIS CALVIN FT. SMITH SAM PROMISES
 • 2
  CLEAN BANDIT FT. LOVATO DEMI SOLO
 • 3
  SOLER ALVARO LA CINTURA
Sledite nam